Enrol

Oletko valmis seuraavaan lomaasi?

Ansaitse CashPoint-pisteitä jokaisesta täyttämästäsi kyselystä.

Mitä mieltä juuri sinä olet?

Dynata kumppaneineen haluaa kuulla mielipiteesi päivänpolttavista aiheista, kuten upouusista tuotteista tai suosikki-TV-ohjelmista. Vastaamalla kerrytät paitsi CashPoint-saldoasi myös vaikutat tulevien tuotteiden ja palveluiden kehitykseen.

Täydennä jäsenprofiilisi, niin saamme rajattua sinulle lähetettävät kyselyt omiin kiinnostuksen kohteisiisi. Sinun mielipiteesi on tärkeä. Ryhdy vaikuttajaksi ja auta suuria brändejä tarjoamaan arvoistasi palvelua.


Reward

Kerää CashPoint-pisteitä

Ansaitset CashPoint-pisteitä jokaisesta täyttämästäsi kyselystä, ja pisteesi siirtyvät automaattisesti Norwegian Reward -tilillesi 28 päivän kuluessa.

Oletko valmis aloittamaan pisteiden ansaitsemisen? Ilmoittaudu mukaan jo tänään! Saat 50 CashPoint-pisteen bonuksen, kun vastaat ensimmäiseen kyselyysi.

Voit ostaa CashPoint-pisteilläsi seuraavan Norwegian-lentosi alennettuun hintaan. Oletko valmis aloittamaan pisteiden ansaitsemisen? Ilmoittaudu mukaan jo tänään! Saat 50 CashPoint-pisteen bonuksen, kun vastaat ensimmäiseen kyselyysi.

Keitä olemme

Mielipiteesi on arvokas. Ansaitse CashPoint-pisteitä vastaamalla verkkokyselyihin itseäsi kiinnostavista aiheista.

Lue lisää

Nosta lomasi uudelle tasolle

Ota entistä enemmän irti Norwegian-kokemuksestasi. Ilmoittaudu mukaan jo tänään, niin olet entistä lähempänä unelmiesi lomaa.Rekisteröidy

Lennä enemmän, maksa vähemmän

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa voit saada alennusta seuraavan matkasi hinnasta ja nauttia kanta-asiakkaiden ilmaisista eduista.


Lue lisää