Enrol

Tule kuulluksi

Jaa mielipiteesi ja varaa seuraava lentosi alennettuun hintaan.

Mikä on Surveys for CashPoints?

Keitä olemme? Menolippusi suuriin säästöihin. Surveys for CashPoints on yksinomaan Norwegian Reward -jäsenille tarkoitettu markkinatutkimuspaneeli, jossa kukin jäsen pääsee kertomaan mielipiteensä. Jäsenenä voit osallistua verkkokyselyihin ja ansaita CashPoint-pisteitä jokaisesta täyttämästäsi kyselystä.

Sinä vastaat, me palkitsemme

Surveys for CashPoints voi olla tehokkain tapa ansaita CashPoint-pisteitä. Näet tässä miksi:

- Se on ilmaista – rekisteröityminen on maksutonta nyt ja aina

- Se on helppoa – kyselymme ovat aina selkeitä ja suoraviivaisia

- Se on hauskaa – kerro mielipiteesi huippubrändeistä, trendikkäistä aihepiireistä ja muista aiheista

Mitä on markkinatutkimus?

Lyhyesti ilmaistuna markkinatutkimus on palveluntarjoajien tapa selvittää, mitä heidän asiakkaansa ajattelevat. Tarkoitukseen luodaan verkkokyselylomakkeita eli kyselyjä, joissa pyydetään mielipidettäsi palveluntarjoajan palveluista, tuotteista ja mainonnasta. Kyseiset organisaatiot saavat näin arvokasta, suoraa palautetta, ja samalla saat itse mahdollisuuden vaikuttaa tuntemiesi ja arvostamiesi brändien tulevaisuuteen.

Miten kyselyt toimivat?

Vastaa kysymyksiin, ansaitse CashPoint-pisteitä – helppoa ja selkeää. Rekisteröidyttyäsi alat saada sähköpostitse pyyntöjä vastata kyselyihin.

Kyselyn aihe, pituus ja täyttämisestä ansaittavien CashPoint-pisteiden määrä vaihtelee kyselykohtaisesti. Kun olet vastannut kyselyn kaikkiin kysymyksiin, saat kutsussasi ilmoitetun määrä CashPoint-pisteitä Norwegian Reward -tilillesi 28 päivän kuluessa.

Osallistuminen on aina vapaaehtoista, ja voit vapaasti vastata niin moneen tai harvaan kyselyyn kuin haluat. Muista kuitenkin, että mitä useampaan kyselyyn vastaat, sitä enemmän ansaitset CashPoint-pisteitä!

Kyselyt luo ja jakaa Dynata. Norwegianilla ei ole pääsyä vastauksiisi.

Tutustu Surveys for CashPoints -kyselyihin

Jos haluat lisätietoa paneeleihin osallistumisesta, katso Usein kysytyt kysymykset Tietosuojakäytäntö  ja  Käyttöehdot ja  ota tarvittaessa yhteyttä .